Polityka Prywatności

Kim jesteśmy

Smart Panda jest częścią grupy Panda Unit. Wspólnym mianownikiem naszych marek jest „Panda”, która ma budzić zaufanie oraz kojarzyć się ze spokojem i bezpieczeństwem, dlatego też naszą politykę prywatności staraliśmy się napisać w możliwie prosty sposób.

Administratorem danych osobowych jest:

Panda Unit sp. z o.o.
ul. Grzybowska 87
00-844 Warszawa
NIP: 5272950764
KRS: 885005

Adres naszej strony internetowej to https://smartpanda.pl.

Jakie dane osobowe zbieramy i w jakim celu

Czat

Czat to najszybszy sposób na kontakt z nami. W tym celu wykorzystywane są pliki cookies firmy Drift.com, Inc. Zachęcamy do korzystania z czatu, aby uzyskać odpowiedzi bezpośrednio od naszych pracowników lub „playbook’ów”, czyli zautomatyzowanych czynności w oparciu o wprowadzone dane. Korzystanie z czatu nie wymaga od użytkownika instalacji żadnego oprogramowania.

Formularz kontaktowy

Formularz kontaktowy to kolejny sposób na kontakt z nami. Abyśmy mogli zwrócić się do użytkowników personalnie i przygotować ofertę prosimy o podanie imienia, adresu e-mail oraz opcjonalnie telefonu. Podanie tych danych jest dobrowolne, jednak niezbędne do poprawnego działania formularza.

Cookies

Używamy plików cookies w celu tworzenia statystyk, które pomagają nam zrozumieć jak użytkownicy korzystają z naszej strony. Korzystamy przy tym z narzędzia Google Analytics. Dane zebrane przy jego pomocy są zagregowane i nie służą do identyfikowania poszczególnych użytkowników.

Komentarze

Na niektórych podstronach umożliwiamy komentowanie zawartości. W tym celu użytkownik musi podać imię oraz adres e-mail, który jest przekazywany do usługi Gravatar w celu znalezienia avatara użytkownika. Dodatkowo użytkownik może zapamiętać w przeglądarce podane dane, aby przyspieszyć dodawanie kolejnych komentarzy.

Komu przekazujemy Twoje dane

Dane mogą być przekazywane naszym dostawcom usług, tylko w celu realizacji usług hostingu lub w celu poprawnego działania naszej strony, np. formularza kontaktowego. Nie udostępniamy danych osobowych podmiotom trzecim w celach marketingowych, ani ich nie sprzedajemy.

Jak długo przechowujemy dane

Dane przetwarzane są na czas realizacji usługi, a następnie archiwizowane na czas nieokreślony.

Twoje prawa

W każdej chwili możesz się z nami skontaktować w celu poprawienia lub usunięcia Twoich danych osobowych. Możesz również wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.